Review van Douglas-hout.nl in Ede

06 maart 2023
  • Image

Rogier Lanting, directeur van Douglas-Hout.nl vertelt:

“Wij zijn leverancier van douglas hout en dat doen wij door heel NL en België. Wat wij daarin belangrijk vinden is dat wij efficiënt leveren en kwaliteit leveren met uiteraard hartstikke mooie producten en Hubtex helpt ons daarbij.

Hier bij Douglas-Hout hebben we beperkte ruimte op ons terrein en tegelijkertijd hebben we te maken met grote lasten. Hierin biedt Hubtex eigenlijk de ideale oplossing. Door de combinatie met de lithium Ion batterijen kunnen we in een kleine ruimte efficiënt vervoer mogelijk maken. Zelfs met lange lengtes, denk aan 6 a 7 meter en uiteraard ook zware en hoge lasten.

Wij gebruiken Hubtex voor alle interne logistiek, denk daarbij aan het laden en lossen van de vrachtwagens en ook de zendingen richting de klanten. Daarnaast hebben we op het terrein ook te maken met smalle paden zowel binnen als buiten. Hierbij is de mobiliteit van de Hubtex ideaal en daarnaast werken we allemaal met lithium Ion batterijen. Deze laden wij de gehele dag door op waardoor we de hele dag gebruik kunnen maken van de batterijen. Wij werken ook nog met een avondploeg, maar zelfs dat is ook geen probleem.

We hebben aan Hubtex een goede partner en dat start uiteraard met een kwalitatief goed product. Maar wat daarnaast eigenlijk de samenwerking het best maakt is het feit dat we al heel lang samenwerken en dat er altijd met ons wordt meegedacht over de doelen die we hebben en de beste oplossing die daarbij past. Problemen worden heel snel opgelost, omdat ze ook dicht bij in de buurt zitten en ze hebben altijd een mannetje beschikbaar die het kan oplossen. Zo hebben wij geen omkijken naar het rollend materiaal en dat is voor ons eigenlijk het belangrijkste. Wij willen vooral bezig zijn met het hout op de juiste plek krijgen en daarvoor zijn de machines van Hubtex ideaal om te gebruiken.”

Kijk het filmpje op YouTube: Review Douglas-hout.nl