Levering van een zeer complete HUBTEX Phoenix met onder andere railgeleiding, HX-besturing en volrubber banden voor elke ondergrond.

22 april 2021
  • Image

Gooskens Hout levert ruw en bewerkt vurenhout, variërend van één plank tot complete vrachten. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is Gooskens Hout met 3 vestigingen de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux sinds 1863! Voor de vestiging in Helmond mochten wij i.s.m. Hubtex Nederland een nieuwe Hubtex Phoenix MD45 4-weg zijlader afleveren. Deze geheel elektrische truck wordt ingezet voor de handling van houtbundels in het langgoed magazijn maar kan daarnaast ook perfect worden ingezet in 1 van de vele andere opslaghallen en voor het laden en lossen van vrachtauto’s. Het bijzondere aan deze Hubtex is dat hij zeer compact is uitgevoerd zodat hij in een gangpad van 2160mm past i.c.m. een fors hefvermogen van 4500kg. De truck is daarnaast voorzien van HX-besturing waarmee tijdens het rijden van richting gewisseld kan worden. Hiermee kan erg efficiënt worden gewerkt en is de slijtage van de wielen minimaal. De chauffeur heeft vanuit de moderne cabine perfect zicht rondom. 

Wij bedanken Bart Sanders en Bas van den Heuvel (Sanders Heftrucks)voor de fijne samenwerking en wensen de gebruikers van Gooskens Hout Groep heel veel werkplezier met deze krachtpatser!

 

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image