Onze service biedt u vele voordelen

Hubtex Nederland verzorgt de verkoop, verhuur en service van Hubtex machines in Nederland.  En maakt deel uit van het grensoverschrijdende Europese Netwerk van Hubtex.  Bij Hubtex Nederland werken hoogopgeleide, gecertificeerde Hubtex specialisten. Wat kunt u verwachten van Hubtex?

  • Geschoolde en gecertificeerde Hubtex medewerkers.
  • Aanspraak op garantie en product aansprakelijkheid gedurende de levensduur.
  • Service en onderhoud volgens voorschriften van de fabriek en machine richtlijn.
  • Keuring door gecertificeerde (BMWT-keur) keurmeesters.
  • Scherpe werkuur- en voorrijtarieven.
  • Originele Hubtex onderdelen en hoogwaardige smeermiddelen.
  • Gratis modificaties en truckbeheer door Hubtex.

Speciale tarieven
Na 17:00 uur tot 22:00uur is het tarief 130%
Na 22:00 uur en zaterdag is het tarief 150%
Op zon & feestdagen is het tarief        200%
Reistijd en kilometervergoeding (heen en retour) vanaf huisadres (dienstdoende monteur) tot vestigingsplaats waar de truck moet worden gerepareerd.
Hubtex Nederland staat voor u klaar en houdt uw machines in optimale conditie!

Advies op basis van kennis en ervaring
HUBTEX medewerkers zijn er voor de klant, zij luisteren, registreren en bedenken samen met de klant de juiste oplossing voor uw logistieke probleem, waarbij wordt samengewerkt met andere betrokken toeleveranciers. Tijdens het gehele project blijven de mensen van Hubtex Nederland betrokken en verzorgen de advisering, het verkooptraject, de samenwerking tussen verschillende partijen, het transport, de aflevering en ingebruikname.

In voorkomende gevallen treedt Hubtex Nederland als intermediar tussen bijvoorbeeld, leveranciers van stellingmaterieel, vloeren en elektrische voorzieningen, zodat de klant slechts 1 aanspreekpunt heeft en kan terugvallen op de zekerheid van HUBTEX Systeemgarantie.