Uitbreiding met nieuwe Hubtex MaxX45 meerweg zijlader

11 mei 2022
  • Image

Houtvisie BV in Bergambacht is een specialist op het gebied van houttoepassingen in de grond, weg- en waterbouw.

Vanuit een jarenlange ervaring is Houtvisie een geschikte partner voor al uw houtprojecten. Het leveringspakket van Houtvisie bestaat uit tropisch én niet-tropisch hout; zoals onder andere: Tropisch hout tbv beschoeingen en damwanden, vlonders en bruggen / naaldhout / eikenhout / kastanje palen / robinia palen etc.

Om de opslagruimte te maximaliseren en het laden en lossen te vereenvoudigen, heeft Houtvisie haar intern transportvloot uitgebreid met de Hubtex MaxX45 meerweg elektrische zijlader. Dankzij het vierwiel chassis kan de MaxX45 om haar as draaien en zeer kort manoeuvreren. Door de grote volrubber banden is de zijlader ook uitermate geschikt om over klinkers en stelconplaten te rijden. Met de 360 graden HX besturing kan de chauffeur van rijrichting veranderen, zonder eerst te hoeven stoppen. Dit verhoogt de omslagsnelheid en reduceert de bandenslijtage enorm.

Houtvisie beschikt over een ruime voorraad en kan derhalve snel leveren, neem contact op met Houtvisie in Bergambacht voor de mogelijkheden. www.houtvisiebv.nl

Wij danken Houtvisie voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier toe met de nieuwe Hubtex!

  • Image
  • Image